Fruitzuur behandeling

 

  Carolien's favoriet!

Fruitzuur behandeling in Hoorn!

inclusief bindweefsel massage 90 minuten 105,00

Bij deze nieuwe Intensieve gezichtsbehandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de hannah fruitzuur in combinatie met de befaamde Bindweefselmassage.

De huid word diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden die verzachten, huidverdikking, grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt.

De cel vernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen zodat de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Wanneer kiezen voor een fuitzuurbehandeling

 • vochtarme huid
 • roodheid
 • huidirritatied
 • gevoelige huid

De effecten van een fruitzuurbehandeling

 • Verbetert de algehele huidconditie
 • Verbetert de huidstructuur
 • Verhoogt de opname van voedingstoffen
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Verzacht littekens
 • Natuurlijk liftend effect
 • Preventieve werking bij het ontstaan van rimpels
 • Vermindert hyperpigmentatie en huidverkleuringen
 • Reguleert de talgproductie
 • Helpt onzuiverheden te verminderen
 • Helpt de huid meer weerbaar te maken

Werkzamen stoffen Fruitzuur peeling

De werkzamen stoffen in een fruitzuur peeling zijn zuren. Deze zorgen ervoor dat de dode huidcellen makkelijk van de opperhuid loslaten,  de huid wordt in de diepte gestimuleerd om zo de huid processen weer tot actie te stimuleren. Ze worden weer flink aan het werk gezet.

Een fruitzuur peeling stimuleert de celvernieuwing en en die zorgen weer voor huidverbetering.

Een fruitzuur peeling zorgt ook voor een betere huidopname van werkzame stoffen van huid van de producten na de behandeling en het thuis gebruik. 

Het resultaat van een fruitzuurbehandeling in Hoorn

Een gladdere huid, een mooie glow en lijntjes en pigmentvlekjes zullen vervagen.

Carolien werkt met hannah de trans6 Peel!

De hannah fruitzuur peeling is een nieuwe professionele medium deep peeling die wordt uitgevoerd door de gespecialiseerde huidcoach, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking.

Natuurlijk in combinatie met befaamde hannah bindweefselmassage
Door de fruitzuur peeling in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden. 

De hannah fruitzuur peeling

De hannah fruitzuur peeling helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden. 

Intake gesprek fruitzuur behandeling in Hoorn

Een fruitzuur peeling behandeling wordt alleen uitgevoerd na een uitgebreid intake gesprek in mijn schoonheidssalon in Hoorn.

Wij zullen samen een plan maken voordat we met de behandeling van start gaan.

Tijdens de behandeling kan je een lichte tinteling ervaren en de huid kan licht rood en vurig aanvoelen.

De huid hersteld zich doorgaans snel zonder irritatie. En je kan daarna meteen de dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Wel is het belangrijk om na de fruitzuur peeling dagelijks een spf te smeren om verkleuringen van de huid tegen te gaan.