Over Carolien

Schoonheidsspecialiste Hoorn

Mijn naam is Carolien Beekman, 

Ik ben gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste & gecertificeerd hannah huidcoach en aangesloten bij de brache organisatie de Anbos

Ik heb een prachtige schoonheidssalon bij het "Sportcentrum Hoorn".

Huidverbetering dat is waar ik voor sta.

Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden om optimaal van de producten te kunnen profiteren.

Schoonheidsspecialiste Hoorn

Als hannah huidcoach ben ik in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. Ik begeleidt jou!

De doelstelling van mij als huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de behandelingen en mijn technieken en de producten.

hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door mij behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren.