hannah Skin Analyzer

hannah Skin Analyzer

Welke hannah behandeling je ook kiest, ik trakteer je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, pigment en roodheid)

Dit wordt gedaan met behulp van de hannah Skin Analyzer. De behandeling en product adviezen worden afgestemd op de nieuwe meting. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah-producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat jouw huid op dit moment nodig heeft. Zo kunt je ook zelf de vorderingen van jouw huid bijhouden.

Vocht

Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, hoeveel werkstoffen een crème ook bevat.

Vet

De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

pH-waarde

De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben of verergeren.

 

Pigment en doorbloeding

Deze meting toont aan hoe het gesteld is met de vorming van pigment in de huid. Hieraan wordt afgelezen hoeveel natuurlijke bescherming uw huid heeft tegen UV-straling. Door deze meting weet je precies welke zonbescherming jouw huid nodig heeft. Tevens wordt de doorbloeding gemeten. Dit geeft de gevoeligheid (irritatie) van de huid aan.

De behandelmethodes en producten worden precies op jouw huid afgestemd. Zo wordt iedere behandeling uniek, persoonlijk, doeltreffend en resultaatgericht.