Verslapte huid

Verslapte huid

Carolien mijn huid wordt slapper krijg ik van veel klanten te horen in mijn schoonheidssalon in Hoorn.

Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil.

Vanaf ons 25e levensjaar neemt het collageen in onze huid af en wordt de huid minder elastisch. 

De huid wordt dunner omdat de het onderhuidse steunweefsel haar volume verliest.

De zwaarte kracht laat de slappere huid naar beneden zakken. 

Bij de boven oogleden, kaaklijn en hals wordt deze verslapping steeds duidelijk zichtbaar, en lijnen en rimpels worden steeds zichtbaarder, contouren worden minder en poriën worden grover.

Daarvoor is het zo ontzettend goed om met regelmatig een Bindweefselmassage te ondergaan in mijn schoonheidssalon in Hoorn om de aanmaak van elastine en collageen te stimuleren voor de volume en de verstening van het onderhuids bindweefsel.Top sport voor de huid! 

 • optimale resultaat in kuurverband 

Behandelingen die ik adviseer voor een verslapte huid in mijn schoonheidssalon in Hoorn:

Caroliens gouden tips om huidverslapping aan te pakken.

Gebruik huidverbeterende producten die werken aan de volume verbetering en collageen opbouw en een optimaal vochtgehalte die in de diepere huidlagen werken.

Ik advieseer in mijn schoonheidssalon in Hoorn meestal de 4 youth crème van hannah die werkt op deze punten.

 

 • Gebruik het hele jaar door een uv-bescherming.
  Als je rimpels en huidverslapping wilt voorkomen is het gebruiken van een spf (zonnebescherming) een must! Het hele jaar door, dus ook in de winter. Ongeveer 90% van onze huidveroudering wordt veroorzaakt door uv stralen. Ook door UVA stralen die het hele jaar door aanwezig zijn. De A van UVA zorgt namelijk voor Aging en gaat ook door glas heen.
 • Gebruik een scrub,
  Scrub 2 x per week je huid met de hannah enzymatic skin peeling (scrub zonder korrel) Deze scrub is speciaal ontwikkeld voor ieder huid type, inclusief de gevoelige huid. Wanneer de dode huidcellen volledig zijn verwijderd, voelt de huid zacht, glad en fris aan. Bovendien is de huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende hannah producten die je daarna aanbrengt.
  De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid en verhoogt het vocht vasthoudend vermogen.
 • Drink genoeg water,
  Een gezonde leefwijze vormt de basis voor een gezond lichaam met een stralende huid en daar hoort natuurlijk voldoende water drinken bij. Drink de voorgeschreven 2 liter water per dag dan blijf jij en je huid goed gehydrateerd.